Meteen naar de inhoud

Uitvaartverzekering Friesland

Uitvaartverzekering Op Maat

Veel consumenten hebben speciale wensen voor een begrafenis. Hier wordt in deze vergelijker geen rekening mee gehouden. Wel is het bij de meeste begrafenisverzekeraars een mogelijkheid om tot een zeker niveau zelf de verzekering samen te stellen, zodat de verzekering altijd op maat is voor de persoonlijke wensen.

Uitvaartverzekering Friesland

Aandachtspunten begrafenisverzekering vergelijken

Een voor de hand liggende eigenschap is de maandpremie van de begrafenisverzekeringen. Deze wordt met name berekend worden rekening houdend met de leeftijd van de aanvrager, maar tevens op basis van de dekking. De begrafenisverzekering met de laagste premie is om die reden niet perse de beste optie voor jou. Kijk dan tevens niet enkel naar de goedkoopste begrafenisverzekeringen, maar houd tevens rekening met alle factoren die jij cruciaal vindt bij een uitvaart.

Vergelijk de kosten van diverse begrafenisverzekeraars alleen als het dekkingsbedrag hetzelfde of vrijwel hetzelfde is. Ga je een begrafenisverzekeringen vergelijken met andere uitvaartverzekeringen, neem dan te allen tijde de volgende drie factoren mee in je vergelijking:

1. Dekkingsgraad

Diensten welke niet bij elke verzekeraar gedekt worden zijn onder meer de rechtsbijstandsdekking en een calamiteitlenvergoeding. Tevens kunnen er verschillen bestaan in de catering lopende de uitvaart, de rouwdruk en het maximale aantal gasten op de uitvaart.

2. Indexatie

Hoewel een aantal uitvaartverzekeraars de uitvaartverzekeringen altijd indexeren, is het niet onverstandig dit nog te bekijken per begrafenisverzekeringen. Bij heel veel begrafenisverzekeringsmaatschappijen kun je zelf kiezen of de uitvaartverzekeringen geïndexeerd moet worden. Houd er rekening mee dat indexering tevens betekent dat de maandprijs per periode hoger wordt. Deze stijging gaat in theorie echter gelijk op met salarisstijgingen die compenseren voor inflatie.

3. Aanpasbaarheid

Sluit je als twintigjarige een begrafenisverzekering af, dan weet je hoogstwaarschijnlijk nog niet exact wat voor type begrafenis je wilt over vele tientallen jaren. Ook kunnen je wensen in de loop der tijd veranderen. Om er zeker van te zijn dat de uitvaartverzekering altijd aansluit bij je wensen, is het verstandig om te letten op de opties tot bijstellen die de uitvaartverzekering biedt.

Uitvaartverzekering vergelijken online

Vandaag de dag worden vrijwel alle uitvaartverzekeringen via het internet afgesloten. Een uitvaartverzekering vergelijken is hierdoor efficiënter en overzichtelijker geworden. Alle informatie kan naast elkaar worden gelegd. Zo is het eenvoudiger om een begrafenisverzekering af te sluiten.{

Uitvaartverzekeringen

Welkom op onze site. Meestal wordt een uitvaartverzekering maar 1 keer in het leven afgesloten, daardoor is het belangrijk dat men een geïnformeerde, maar met name een interessante keuze maakt. Wij willen u zo goed een mogelijkheid van dienst zijn en bieden daarom een handig overzicht waarin u uw uitvaartverzekering vergelijken kunt. Tevens leggen wij diverse begrippen uit voor wat betreft uitvaartverzekeringen. Naast dat u kunt kiezen uit diverse polissen zijn er diverse termen die wij nader toelichten en gewenste blogartikelen die meer over de uitvaartverzekering duidelijk maken.

Verzekeraars

Een uitvaartverzekering is persoonlijk, niet alleen op de voorwaarden, maar ook op de te betalen premie. Twee factoren die grotendeels de kosten bepalen zijn uw leeftijd en gezondheid. U kunt op deze website uw uitvaartverzekering vergelijken op basis van uw leeftijd, het verzekeringnemer minimum bedrag en aan de hand van de keus of uw begraven of gecremeerd wilt worden.

Voorwaarden en premie

U kunt eenvoudig een geïnformeerde keuze maken. Naast dat u weet welk financiële producten er precies zijn, scheelt hier uw uitvaartverzekering vergelijken u veel tijd. U hoeft niet te zoeken te gaan naar al deze aanbieders, maar het is mogelijk alles in 1overzicht te bekijken. Tevens is het mogelijk via deze website de website van de uitvaartverzekeraar naar mogelijkheid te bezoeken en uw uitvaartverzekering af te sluiten.

verzekeringsmaatschappijen uitgelegd

Yarden telt als uitvaartverzekeraar bijna een miljoen leden en is dé uitvaartorganisatie van dit land, met hoogste persoonlijke attentie voor iedere afzonderlijke consument en elke individuele wens. Yarden verzorgt, verlicht voor en verzekert. Yarden is er tijdens de uitvaart, maar tevens in de periode ervoor en erna. Het is de missie van Yarden om, rekening houdend met ieders achtergrond, een goed en waardig afscheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Yarden

Tevens is er een flexibele uitkering, er zijn namelijk dire keuzemogelijkheden.

Je kunt ervoor kiezen om de uitvaart te laten betalen, hierbij kan Yarden zorgdragen voor het betalen van de kosten van de begrafenis of crematie tot de hoogte van het verzekeringnemer bedrag. Je ontvangt 10% extra budget wanneer Yarden uw uitvaart verzorgt. Ook bestaat de optie om yarden geld te laten uitkeren. Tevens is er een combinatie van beide opties mogelijk. Kiest u voor de uitvaartverzekering van Yarden, dan kunt u kinderen tot het 21ste levensjaar zonder kosten meeverzekeren.

De voordelen van Yarden zijn onder meer:

 • 10 procent extra budget op welk moment Yarden de uitvaart verzorgd
 • Tussentijds aanpassen mogelijk
 • Keuzevrijheid om verzekering zelf samen te stellen

Monuta

Met het pakket van Monuta zijn de belangrijkste onkosten voor een begrafenis of crematie gedekt.

U kunt hierbij denken aan de volgende onkosten:

 • De laatste verzorging
 • {Vervoer van de overledene naar het mortuarium naar het uitvaartcentrum
 • Condoleanceboek en een bewijs van overlijden
 • De dragers, voor lopende de begrafenis of crematie
 • 75 luxe rouwkaarten en bedankjes inclusief postzegels

Het vrij te besteden bedrag is afhankelijk van welke vorm u kiest.

Extra pluspunten van Monuta

 • Bij Monuta zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
 • Naast het basispakket krijgt u een extra pakket dat vrij te besteden is. U kunt dit bedrag eventueel besteden voor een steen of andere extra’s

BudgetUitvaartPolis

De uitvaartverzekering van BudgetUitvaartPolis bestaat sinds 2014. De verzekeringsmaatschappij maakt onderdeel uit van standaard Belang Verzekeringen en probeert naar eigen zeggen de kosten zo laag een optie te houden. De verzekeraar doet dit door zoveel mogelijk zaken online te regelen.

Scherpe premie

BudgetUitvaartPolis zet met de uitvaartverzekering vooral in op een scherpe kosten per maand. Die valt, uiteraard, online te berekenen. BudgetUitvaartPolis biedt de vrijheid om zelf een uitvaartverzorger te kiezen. Kinderen zijn simpele meeverzekerd tot 18 12 maanden en de polis voorkomt hoge uitvaartkosten voor de nabestaanden.

Nuvema

Nuvema kan u een opmaat gemaakte natura poli aanbieden. 300 lokale uitvaartverzorgers en 75 eigen vertegenwoordigers begeleiden u bij het realiseren van uw uitvaartwensen.

Met een natura uitvaartverzekering van Nuvema profiteert u van de volgende voordelen:

 • Totaal op maat gemaakt
 • Scherpe premie
 • Kinderen tot 18 jaar zonder kosten meeverzekerd

Kapitaal uitvaartverzekering

Een kapitaal uitvaartverzekering kunt u aangaan mits u wilt dat uw nabestaanden geld uitbetaald krijgen voor het verzorgen van uw begrafenis of crematie. U hoeft niet van te voren bepalen hoe uw uitvaart er precies uitziet en behoud hierdoor flexibiliteit en vrijheid. Echter biedt Nuvema niet een kapitaal polis alleen, dit dient gecombineerd te worden met een natura uitvaartverzekering in geld.}}